Festa de l’Arròs a Sant Fruitós de Bages
Data inici
11/02/2024
Data final
11/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Fruitós de Bages
Codi Postal
08272
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Sant Fruitos del Bages

Festa de l’Arròs a Sant Fruitós de Bages

   Sant Fruitós de Bages / Bages / Barcelona

 11/02/2024 - 11/02/2024 


La Festa de l’Arròs a Sant Fruitós del Bages és una celebració anual que destaca la riquesa culinària de la zona, posant especial èmfasi en el plat icònic de l’arròs. Aquesta festa ofereix als visitants l’oportunitat de gaudir de diversos plats d’arròs preparats amb habilitat i passió pels cuiners locals.

Durant la festa, els carrers de Sant Fruitós del Bages es converteixen en un escenari vibrant, amb paradetes que ofereixen una varietat de plats d’arròs per degustar i comprar. Des de la paella clàssica fins a creacions més innovadores, els visitants poden explorar la diversitat dels plats d’arròs que la comunitat té per oferir.

A més de l’aspecte gastronòmic, la festa inclou diverses activitats i entreteniment per a tota la família. Això pot abastar des de música en directe fins a activitats lúdiques, jocs i exhibicions culturals. La “Festa de l’Arròs” és una ocasió perfecta per experimentar l’hospitalitat local i gaudir d’un ambient festiu enmig de delicioses creacions amb arròs.

La Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages és una festa popular coneguda arreu de les comarques de la Catalunya central i va ser declarada
d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya, el 14 de març de 1995.

Botifarrada, la trobada de puntaires, la mostra d’entitats, la fira d’artesans, les passejades en cavall i poni pels nens, la trobada de colles geganteres, l’audició de sardanes, actuacions de cultura popular, etc. La festa també s’anima amb el concurs d’arrossos.

Consulta aquí la web oficial de Festa de l’Arròs a Sant Fruitós de Bages.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Festa Arros Bages (1) Festa arros sant fruitos del bages

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa Arros Sant Fuitos Del Bages Festa Arros Sant fruitos bages Festa arros sant fruitos del bagesInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.