Festa de la Sal a l’Escala
Període
Estiu
Temàtica
Marinera
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
L'Escala
Espai
Platja
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa de la Sal a l’Escala

   L'Escala / Alt Empordà / Costa Brava

      Platja

  16/09/2022 a 18/09/2022  


Antics ofcis, danses, cançons i cuina marinera. Concerts, tallers, visites guiades, presentacions de llibres…

La Festa de la Sal va néixer l’any 1997 per a commemorar el III centenari de l’Alfolí de la Sal i és una rememoració històrica dels orígens de l’antic port de l’Escala, escenicada per la mateixa gent del poble. L’any 2015 la Generalitat de Catalunya va declarar la Festa de la Sal Patrimoni Festiu de Catalunya.

La Festa de la Sal no oblida els més necessitats. Cada any, a l’arribada de les barques amb les veles il·luminades, s’encenen les candeles, que es poden recollir durant tot el dia a la parada d’informació del Museu.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.