Festa de Sant Martí i Fira Gastronòmica a Viladecavalls
Data inici
10/11/2018
Data final
11/11/2018
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Viladecavalls
Codi Postal
08232
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa de Sant Martí i Fira Gastronòmica a Viladecavalls

   Viladecavalls / Vallès Occidental / Barcelona

 10/11/2018 - 11/11/2018 


Una celebració que acull un munt d’activitats programades per a l’ocasió i que en els darrers anys ha guanyat especial rellevància a la comarca del Vallès Occidental, gràcies al nou format dedicat a recuperar les tradicions i que ha tingut una molt bona acceptació entre els veïns de Viladecavalls i poblacions properes.

Els canvis de costums i hàbits, la constant innovació, la manca de temps… han modificat considerablement el sentit de les nostres festes. Sant Martí a Viladecavalls. Recuperem les tradicions, neix de la voluntat i compromís de recuperar el patrimoni cultural, les arrels, identitat i les tradicions del nostre poble.

Sant Martí a Viladecavalls. Recuperem les tradicions combina gastronomia, oci i espectacle durant tot un cap de setmana amb un conjunt d’activitats pensades per a tots els públics.

La Festa gastronòmica entorn productes derivats del porc, l’elaboració d’embotits, la fira de productors artesans i de proximitat amb expositors, l’aula del gust, els espais infantils i concerts són només una petita mostra de tots el que ofereix el cap de setmana.

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.

(Font: Ajuntament de Viladecavalls)  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.