Festa del Most a Font-Rubí
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Font-rubí
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa del Most a Font-Rubí

   Font-rubí / Alt Penedès / Barcelona

  26/10/2019 a 27/10/2019  


Al final de la collita, a Guardiola de Font-rubí, els veïns celebren l’acabament d’un cicle. El most ís a la bota i ja fermenta. A mitjans d’octubre l’activitat més feixuga entra en estat de letargia. Llavors, és el moment dels balls populars i la trepitjada de raïm; de tastar el darrer most al so de les gralles.

La regidoria de promoció econòmica i turisme ha pres la decisió de celebrar la Fira de Font-rubí bianualment. La propera fira es preveu per al 2019.
Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.