Festa Medieval “Pirates a Badalona!”
Data inici
06/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Badalona
Codi Postal
08912
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa Medieval “Pirates a Badalona!”

   Badalona / Barcelonès / Barcelona

 06/04/2024 - 07/04/2024 


A Badalona, situada a la comarca del Barcelonès, al nord de Barcelona, se celebra anualment una festa medieval coneguda com “Badalona, Ciutat Pirata”. Aquest esdeveniment recrea l’ambient i les activitats de la vida pirata i medieval, oferint una experiència única per a tota la família.

Durant aquesta festa, els carrers es transformen en un escenari ple d’emoció, amb espectacles de teatre, música en directe, mercats medievals, recreacions històriques, jocs per a nens, tallers artesanals, i moltes altres activitats relacionades amb el món pirata i medieval.

Els visitants poden gaudir de les vestimentes i decoracions d’època, així com de la gastronomia tradicional i els productes artesanals que es venen als mercats. A més, hi ha representacions teatrals i visites que transporten els assistents a una altra època.

“Badalona, Ciutat Pirata” és una festa popular que atrau a residents locals i turistes interessats en la història i la cultura. És una oportunitat única per a tots els qui s’interessen pel passat medieval i pirata, i ofereix una experiència divertida i educativa per a tota la família.  recursos locals.

Consulta les activitats en el seu facebook

 

 

 

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Festa Pirates Badalona (1) Pirates A Badalona (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Pirates Badalona 2023 Pirates A Badalona 2Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.