Festes de Primavera – Fira Comercial i Industrial i Exposició Nacional de Roses
Data inici
10/05/2024
Data final
12/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Feliu de Llobregat
Codi Postal
08980
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festes de Primavera – Fira Comercial i Industrial i Exposició Nacional de Roses

Foto de Festes de Primavera – Fira Comercial i Industrial i Exposició Nacional de Roses

   Sant Feliu de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

 10/05/2024 - 12/05/2024 


Sant Feliu de Llobregat, capital del Baix Llobregat, acull cada segon cap de setmana de maig les Festes de Primavera, celebració que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

Els propers dies 10,11 i 12 de maig se celebren les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat que aixopluguen tres activitats de referència: L’Exposició Nacional de Roses, la Fira comercial i industrial i la primera Fira de l’ocupació i la formació.  Per aquest motiu enguany s’han unit esforços per a conciliar el comerç, la indústria, la formació, el treball i la dinamització econòmica de Sant Feliu, capital del Baix LlobregatL’ampliació del recinte firal i l’aposta per donar visibilitat a l’activitat econòmica del municipi és ferma.

A la plaça de la Vila hi haurà una mostra del comerç local que es vincula al projecte de la moneda local, la Rosa. A la carretera Laureà Miró hi haurà un espai dedicat a la Indústria, la Formació i l’Ocupació i es consolida  l’espai de la plaça del Vuit de març com a mostra de la restauració i activitat artística local.

 

Consulta aquí la web oficial de Festes de Primavera – Fira Comercial i Industrial i Exposició Nacional de Roses.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festes De Primavera Sant Feliu 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.