Festival Internacional Playmobil a L’Hospitalet de Llobregat
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
L'Hospitalet de Llobregat
Espai
Recinte Firal
La Farga Hospitalet

Festival Internacional Playmobil a L’Hospitalet de Llobregat

   L'Hospitalet de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  27/04/2018 a 01/05/2018  


La Farga Centre d’Activitats acull el Festival Internacional Playmobil que organitza Esplay.

Esplay és un centre itinerant de lleure en família que es basa en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil a escala humana. A cada ciutat on se celebra, normalment ubicat en espais vinculats en l’àmbit cultural, en aquest cas ocuparà 4.500m2 de La Farga, es crea un ambient on els nens juguen, exploren i adquireixen hàbits i valors. A l’Esplay el joc esdevé un recurs didàctic que afavoreix les pràctiques educatives de manera interactiva, dinàmica i dialèctica entre els pares i els fills.

Durant el Festival Interacional Playmobil també es durà a terme el Primer Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil de L’Hospitalet. L’objectiu del concurs és promoure la cultura Playmobil entre els infants de tot Catalunya, en especial de la província de Barcelona, i estimular el seu desenvolupament creatiu per mitjà de la iconografia Playmobil.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.