Fira Agrària de Sant Miquel – Eurofruit
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Avinguda President Josep Tarradellas, s/n
Recinte Firal
Fira de Lleida

Fira Agrària de Sant Miquel – Eurofruit

   Lleida / Segrià / Lleida

      Avinguda President Josep Tarradellas, s/n

  29/09/2022 a 02/10/2022  


La Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit tindran lloc al recinte firal de Lleida. Els sectors representants en tots dos esdeveniments són els dels tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els sindicats agraris, la automoció, els serveis financers i les assegurances.

La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acolliran més de 300 expositors d’Espanya i d’altres països europeus. El programa d’activitats paral·leles -un dels plats forts de la manifestació firal lleidatana- oferirà més de 50 propostes, entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drones en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes…

(Font: Fira de Lleida)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.