Fira Agrària de Sant Miquel – Eurofruit
Data inici
28/09/2023
Data final
01/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Avinguda President Josep Tarradellas, s/n
Codi Postal
25001
Recinte Firal
Fira de Lleida
Organitzador
Fira Lleida

Fira Agrària de Sant Miquel – Eurofruit

   Lleida / Segrià / Lleida

       Avinguda President Josep Tarradellas, s/n

 28/09/2023 - 01/10/2023 


La Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit tindran lloc al recinte firal de Lleida. Els sectors representants en tots dos esdeveniments són els dels tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els sindicats agraris, la automoció, els serveis financers i les assegurances.

La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acolliran més de 300 expositors d’Espanya i d’altres països europeus. El programa d’activitats paral·leles -un dels plats forts de la manifestació firal lleidatana- oferirà més de 50 propostes, entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drones en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes…

(Font: Fira de Lleida)  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.