Festast Fira alimentària de les Terres de l´Ebre a Tortosa
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Recinte Firal
Fira Tortosa

Festast Fira alimentària de les Terres de l´Ebre a Tortosa

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre


març de 2021. La fira alimentària de les Terres de l’Ebre, Festast, tornarà a mostrar, del 23 al 25 de març, tot el potencial gastronòmic que té Tortosa i la resta del territori. Una vegada més, la cita, que té caràcter biennal, es durà a terme al pavelló firal de Remolins i comptarà amb diversos expositors vinculats amb el món de la restauració, l’hostaleria o la gastronomia. Corresponen a sectors com les denominacions d’origen del vi, l’oli o el cava, i altres productes de qualitat; distribuïdors, productors o comerços; representants del turisme gastronòmic o d’escoles de cuina, o d’accessoris d’alimentació i parament de cuina, entre d’altres.

Font: https://ebredigital.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.