Fira Altres Lletres a Valls
Data inici
28/10/2023
Data final
28/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Literatura
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
Valls
Espai
centre històric
Codi Postal
43800
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Consum La Bajoca

Fira Altres Lletres a Valls

   Valls / Alt Camp / Camp de Tarragona

       centre històric

 28/10/2023 - 28/10/2023 


La fira Altres Lletres arriba enguany a la seva cinquena edició i comptarà amb un total de 22 editorials: Onix, Editorial Apostroph, Manifest Llibres, Editorial Karwán, Libélula Verde, Neret Edicions, Tremendes, El Cep i la Nansa, Bauma, Edicions El Pirata, Pagès Editors, Llibres del Delicte, Sidillà, Piscina, un petit oceà, Garbuix Books, Edicions del Roure, Tigre de Paper Edicions, edicions bellaterra, Godall Edicions, Editorial Fonoll, Lo Diable Gros Edicions i Edicions del Roure de can Roca. La fira comptarà a més amb dues llibreries especialitzades en temàtica LGBTI i feminisme i amb 4 petits editors de fanzines. Alhora, s’han preparat tot un seguit d’actes previs i de maridatges coincidint amb la setmana de la fira. El mateix dissabte hi haurà diverses presentacions literàries a la sala dels Arcs de Ca Robusté i a La Draperia, al carrer Major.

Conta contes amb el llibre “I per què no?” de Vanessa Coca, amb il·lustracions de Laura Gallofré, a La Draperia, Carrer Major, 11; a les 11.30, Taula rodona amb recomanacions de llibres de llibreteres i lectores d’internet, amb la Irene Jaume i la Mònica Vidal) a la Sala dels Arcs de Ca Robusté; d’ 11.30 a 13.00, Maridatge poètic amb el llibre de poesia “Natació” de la Raquel Estrada i els vins de celler Dasca Vives productores de La Bajoca, al Celler de ca Robusté;  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Altres Lletres Valls Foto 1 (1) Fira Altres Lletres Valls Foto 2 (1) Fira Altres Lletres Valls Foto 3 (1) Fira Altres Lletres Valls Foto 4 (1) Fira Altres Lletres Valls Foto 5 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Altres Lletres Valls Cartell 2022 (1) Fira Altres Lletres Valls Cartell 2020 (1) Fira Altres Lletres Valls Cartell 2021 (1) Fira Altres Lletres Valls Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.