Fira de la cervesa artesana del Pla de Santa Maria
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
El Pla de Santa Maria
Espai
Recinte del Parc de la Fàbrica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la cervesa artesana del Pla de Santa Maria

   El Pla de Santa Maria / Alt Camp / Camp de Tarragona

      Recinte del Parc de la Fàbrica

  09/04/2022 a 09/04/2022  


Es tracta d’una de les Fires Multisectorials més importants. Esdevé una Fira molt visitada amb més de 150 expositors i més de 800 participants, ubicada en un recinte firal de 10.000 metres quadrats, exposició de 2.500 metres quadrats i camp de vol de 15.000 metres quadrats.

Fira de la Cervesa Artesana al Pla de Santa Maria, a partir de les 16h, per gaudir de desgustacions de diverses cerveses com les Les Clandestines, La Castellera o La Cartoixana. Els i les assistents també podran gaudir de pinxos, entrepans i música en directe.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.