Fira d’Art a Salàs de Pallars
Període
Estiu
Temàtica
Artística
Territori
Lleida
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
Salàs de Pallars
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’Art a Salàs de Pallars

   Salàs de Pallars / Pallars Jussà / Lleida

  08/08/2020 a 09/08/2020  


FIRA AJORNADA. La junta de l’organització considera que actualment “no es donen les condicions adequades per tirar endavant l’edició d’enguany”.

Després de més de vint anys, la Fira d’Art de Salàs és una realitat plenament consolidada, una cita ineludible que ha convertit la població en un punt de trobada de col·lectius de pintors, escultors, fotògrafs, dibuixants… que saben que tenen a Salàs un espai singular per mostrar la seva obra.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.