Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble a La Sènia
Data inici
21/10/2023
Data final
22/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
La Sénia
Espai
Pavalló Polivalent
Codi Postal
43560
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de la Sénia

Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble a La Sènia

   La Sénia / Montsià / Terres del'Ebre

       Pavalló Polivalent

 21/10/2023 - 22/10/2023 


Cada any, al mes d’octubre, La Sénia celebra la Fira d’Artesania de la Fusta i Moble i la Festa del Moble. En aquesta es reivindica aquesta activitat tradicional, amb una ampla programació que ens permet conèixer de prop el treball amb la fusta i servix per promocionar la nostra localitat i esta indústria.

La fira de la fusta i moble de la Sénia es l’esdeveniment que reuneix als artesans de la fusta més interessants del nostre entorn, per posarlos en contacte amb compradors de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó. Va començar com una mostra d’artesans locals al desembre de 2009, i a l’any següent ja s’incorporaven artesans d’altres poblacions i any rere any es configurava com la única fira d’artesania monogràfica de la fusta de Catalunya.

A més de la mostra dels expositors es realitzen una serie d’activitats al voltant de la fira, tals com les recreacions d’oficis, demostracions, activitats lúdiques i culturals al voltant de la temàtica de la fusta, tan arrelada al poble de La Sénia.

Consulta aquí la web oficial de Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble a La Sènia.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'artesania De La Fusta I El Moble A La Sènia Cartell 2023 (1) Fira D'artesania De La Fusta I El Moble A La Sènia Cartell 2023 2Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.