Firacóc – Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, a Tàrrega
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Tàrrega
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Firacóc – Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, a Tàrrega

   Tàrrega / Urgell / Lleida

  11/05/2019 a 12/05/2019  


Més d’una vintena d’expositors participants posaran a la venda els cócs de tota la vida (escalivada, carabassó, samfaina, arengada, etc.) al costat de propostes més innovadores. Delícies per al paladar que faran de l’Espai MerCAT un punt de referència per als gourmets. La convocatòria compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida i el Gremi de Pastisseria de Lleida. Com a propostes paral·leles s’impartiran tallers de fleca pensats per als més joves de casa. Tallers gratuïts. Places limitades.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.