Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària
Data inici
15/12/2023
Data final
29/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Ecològica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Plaça de Catalunya
Codi Postal
08002
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Barcelona

Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Plaça de Catalunya

 15/12/2023 - 29/12/2023 


El propòsit de la fira és reafirmar-se en que comprar i consumir de manera sostenible i solidària és possible. Per aquest motiu els visitants poden gaudir de casetes amb projectes, entitats i empreses que fan i volen fer economia i transformació social, proposant un canvi del model sòcio-econòmic i que impulsen l’economia de proximitat, arrelada a barris, districtes i a la ciutat i al país.

A la Fira trobareu diferents casetes amb empreses o organitzacions i projectes de l’economia social i solidària (ESS) i del consum responsable de Barcelona, que oferiran un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, cosmètica, joguines i altres productes de petit regal que us ajudaran a escollir, a la ciutat de Nadal, els articles bons i locals! A més, com que sabem que fer un consum responsable no sempre és fàcil, també podreu visitar la caseta de l’Espai Consum Responsable! Ja sigui en l’àmbit particular o col·lectiu, us assessoraran sobre com podeu cobrir les vostres necessitats, on podeu comprar productes locals i on podeu trobar iniciatives de l’economia social i solidària a la nostra ciutat.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.