Fira de Gorg a Badalona
Període
Primavera
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Badalona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Gorg a Badalona

   Badalona / Barcelonès / Barcelona

  05/04/2022 a 05/04/2022  


L’Associació de Marxants de Badalona busca donar resposta a la dinamització comercial del barri del Gorg. Amb la creació de la Fira de Gorg es vol aconseguir un impuls comercial i transformar aquest espai en una nova centralitat, perquè en un futur passi a ser un lloc de referència per Badalona. La Fira de Gorg es durà a terme tots els dimarts al matí durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol. Estarà ubicada al mig de la rambla del Gorg, entre l’Av. Marquès de Montroig i el carrer Guifré. Els Marxants de Badalona han seleccionat una trentena de parades i volen donar el millor servei amb els millors productes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.