Fira de la cervesa a Esparreguera
Data inici
15/06/2024
Data final
15/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Esparreguera
Codi Postal
08292
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la cervesa a Esparreguera

   Esparreguera / Baix Llobregat / Barcelona

 15/06/2024 - 15/06/2024 


La Fira de la Cervesa d’Esparreguera (Baix Llobregat) vol promoure la cervesa artesana amb els objectius d’apropar la cervesa produïda artesanalment i de proximitat al públic en general per gaudir del tast de cerveses fortes, lleugeres, àcides, aromàtiques, afruitades, ecològiques i també sense gluten.

Al mateix temps, es vol promocionar l’hostaleria del municipi i oferir una activitat amb prou valor afegit perquè les persones triïn Esparreguera per passar el vespre i la nit de dissabte, sota el lema tradició i consum responsable.

Amb aquesta fira es vol promoure la cervesa artesana amb els objectius d’apropar la cervesa produïda artesanalment i de proximitat al públic en general per gaudir del tast de cerveses fortes, lleugeres, àcides, aromàtiques, afruitades, ecològiques i també sense gluten. Al mateix temps, es vol promocionar l’hostaleria del municipi i oferir una activitat amb prou valor afegit perquè les persones triïn Esparreguera per passar el vespre i la nit de dissabte, sota el lema tradició i consum responsable.

Consulta aquí la web oficial de Fira de la cervesa a Esparreguera.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Fira Cervesa Esparraguera 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Cervesa Esparraguera 2023 Fira Cervesa Esparraguera (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.