Fira de la Poma Templers a Barbens
Període
Tardor
Temàtica
Històrica
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Barbens
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Poma Templers a Barbens

   Barbens / Pla d'Urgell / Lleida

  14/10/2022 a 16/10/2022  


La Festa de la Poma a Barbens s´ha de relacionar amb la nova activitat agrícola, la fruita dolça, que coincideix en el temps amb la festa patronal.

Per tal de dur a terme aquest projecte s´intentà recuperar el nucli històric amb ambientació de l´època i ubicant-hi en ell un mercat medieval on s´ofereix tota una mostra de productes alimentaris, artesanals i casolans. Organització de cercaviles itinerants per tot l´espai abans esmentat i actuacions teatrals de màxim rigor històric com: Els Templers s´entrevisten amb el rei Jaume II i Interrogatori dels templers.

(Font:AjBarbens)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.