Fira de la Puríssima a Camprodon
Data inici
04/12/2021
Data final
06/12/2021
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Camprodon
Codi Postal
17867
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Puríssima a Camprodon

   Camprodon / Ripollès / Girona

 04/12/2021 - 06/12/2021 


S’ha consolidat com una mostra interdisciplinar i multisectorial de gran importància al municipi i a la Vall, que ofereix un ampli ventall d’ofertes comercials i culturals dissenyades per satisfer les inquietuds, gustos i interessos dels veïns i veïnes. El bon estat de salut del projecte es veu reflectit en l’augment que experimenta el nombre d’expositors vinguts de la Vall i de fora de la comarca que prendran part a la mostra, passant dels 20 de l’anterior edició als 30 que hi haurà enguany. A més, un 80% dels expositors presents l’any 2015 repetiran participació aquest 2016. Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica, assegura que “la Fira de la Puríssima de Camprodon és una fira com les d’abans, plena de vida i vitalitat. El nostre objectiu és obrir-la cada cop més a la Vall, als establiments, a les entitats i a les seves gents, donar-li un impuls i retrobar l’encant que va caracteritzar aquesta mostra en els anys de màxima esplendor”.

(Font:AjCamprodon)  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.