Fira de la Puríssima a Camprodon
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Camprodon
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Puríssima a Camprodon

   Camprodon / Ripollès / Girona

  04/12/2021 a 06/12/2021  


S’ha consolidat com una mostra interdisciplinar i multisectorial de gran importància al municipi i a la Vall, que ofereix un ampli ventall d’ofertes comercials i culturals dissenyades per satisfer les inquietuds, gustos i interessos dels veïns i veïnes. El bon estat de salut del projecte es veu reflectit en l’augment que experimenta el nombre d’expositors vinguts de la Vall i de fora de la comarca que prendran part a la mostra, passant dels 20 de l’anterior edició als 30 que hi haurà enguany. A més, un 80% dels expositors presents l’any 2015 repetiran participació aquest 2016. Xavier Juncà, regidor de Turisme i Promoció Econòmica, assegura que “la Fira de la Puríssima de Camprodon és una fira com les d’abans, plena de vida i vitalitat. El nostre objectiu és obrir-la cada cop més a la Vall, als establiments, a les entitats i a les seves gents, donar-li un impuls i retrobar l’encant que va caracteritzar aquesta mostra en els anys de màxima esplendor”.

(Font:AjCamprodon)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.