Lleida Click
Data inici
06/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Mercat del Pla de Lleida
Codi Postal
25004
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Fira Lleida

Lleida Click

   Lleida / Segrià / Lleida

       Mercat del Pla de Lleida

 06/12/2023 - 10/12/2023 


Exosicions, tallers i botigues a la Lleida Click, la Fira internacional del col·leccionisme de playmobil al Mercat del Pla de Lleida.

L’espai expositiu compta amb un centenar de taules per a l’exposició de diorames de gran format. També es portarà a terme l’activitat “Busca click”, una proposta on el visitant ha de cercar diferents clicks que prèviament s’amaguen als diorames. Els participants que completin l’objectiu, participaran en un sorteig.

La fira inclou escenes o grans construccions que representen fets rellevants de la història de la humanitat a través d’escenes fantàstiques, situacions quotidianes, activitats esportives, o Festes populars.

Els visitants també poden trobar diversos punts de venda de figures i complements de la marca Playmobil, en què es fan ofertes de caixes descatalogades, productes d’importació, darreres novetats o peces a granel.

L’organització també ha previst la realització de diferents tallers d’activitats relacionats amb aquesta joguina tan emblemàtica.

Cal destacar que els fons recaptats aniran destinats a la compra de playmobils per als Serveis Municipals d’Educació en el Lleure.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Lleida Click Foto 02 Min Lleida Click Foto 1 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Lleida Click Fira Internacional Del Col·leccionisme De Playmobil Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.