Cucalòcum Lleida
Període
Hivern
Temàtica
Infantil
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
Avinguda President Josep Tarradellas, s/n
Recinte Firal
Fira de Lleida
Com arribar a la Fira   

Cucalòcum Lleida

   Lleida / Segrià / Lleida

      Avinguda President Josep Tarradellas, s/n

  27/12/2022 a 04/01/2023  


De 10 a 20h. Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i Cucaesport tornaran obrir les portes del 27 de desembre al 4 de gener (el dia 1 romandrà tancat) ja sense limitacions sanitàries de cap tipus i amb una vintena d’activitats de tipus lúdic, formatiu, cultural i esportiu. La 31a edició de Cucalòcum i la 15a de Cucaesport es desenvoluparan al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb un horari que anirà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. En el decurs de la presentació del saló, s’ha fet pública també la guanyadora del Concurs de dibuix destinat a il·lustrar el cartell promocional de Cucalòcum i Cucaesport, que en aquesta edició ha estat Laura Arumí Alarcón, de l’Escola Riu Segre de Lleida.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.