Mostra Igualada – fira d’espectacles infantils i juvenils
Període
Primavera
Temàtica
Infantil
Territori
Catalunya Central
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra Igualada – fira d’espectacles infantils i juvenils

   Igualada / Anoia / Catalunya Central

  31/03/2022 a 03/04/2022  


Mostra Igualada – Fira d’espectacles infantils i juvenils  és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 30.000 espectadors i 700 professionals. Considerada  mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.

Mostra és un punt clau de trobada del sector professional, que gaudeix d’un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i un conjunt d’activitats paral·lales com conferències, reunions ràpides, un mercat de projectes i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

Font: http://mostraigualada.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.