Mostra Igualada – fira d’espectacles infantils i juvenils
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Infantil

Mostra Igualada – fira d’espectacles infantils i juvenils

Igualada / Anoia / Catalunya Central

26/05/2021 > 30/05/2021

Mostra Igualada – Fira d’espectacles infantils i juvenils  és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 30.000 espectadors i 700 professionals. Considerada  mercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger.

Mostra és un punt clau de trobada del sector professional, que gaudeix d’un espai de negoci i intercanvi (La Llotja) i un conjunt d’activitats paral·lales com conferències, reunions ràpides, un mercat de projectes i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

Font: http://mostraigualada.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...