Fira de la Puríssima, festa del blat de moro escairat a Gironella
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Berguedà
Municipi
Gironella
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Puríssima, festa del blat de moro escairat a Gironella

   Gironella / Berguedà / Barcelona

  05/12/2019 a 09/12/2019  


Divendres 8 de desembre Gironella viurà una nova edició de la Fira de la Puríssima, una mostra nadalenca, d’artesania i tradició amb gran referencia a la comarca del Berguedà.

Com ja és habitual, el nucli històric de Gironella s’omplirà d’artesans, productors agroalimentaris i paradetes nadalenques, i com no, el tradicional Tast de blat de moro escairat, amb Xevi Poll, xef del restaurant La Destil·leria i de El Taller Càtering. Enguany, tampoc hi faltarà la trobada de geganters i grallers, l’esmorzar, el concurs d’allioli de codony, la cantada de Nadales, el concurs de pessebres i el retorn de la Quina. Pel que fa al concurs de fotografia, en aquesta edició només se celebrarà el concurs d’Instagram. I el concurs de Garrofes, canvia de dates, es farà per Carnestoltes.

(Font:AjGironella)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.