Fira de l’Avet a Espinelves
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Girona
Comarca
Osona
Municipi
Espinelves
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de l’Avet a Espinelves

   Espinelves / Osona / Girona

  03/12/2022 a 11/12/2022  


És una de les fires de Nadal més singulars de Catalunya. Es desenvolupa en un poble de pessebre, de carrers i cases ben cuidades, on encara es pot sentir l’olor dels pobles d’abans a l’hivern, de llenya cremada a la llar de foc, envoltat de camps i frondosos boscos, que acull al visitant com si es tractés d’un veí més. A més de les diferents varietats d’avets, sobretot la Masjoanis i la Picea Excelsa, al mercat d’Espinelves es poden trobar productes d’alimentació artesana i ornaments nadalencs. S’organitzen activitats paral·leles al mercat, com ara exposicions, teatre al carrer, jocs infantils, cercavila i una mostra d’arts i oficis.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.