Fira de l´Oli i la Pedra a Vinaixa
Temàtica
Gastronòmica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Vinaixa

Fira de l´Oli i la Pedra a Vinaixa

   Vinaixa / Les Garrigues / Camp de Tarragona

  27/03/2020 a 29/03/2020  


S’hi promocionen els dos productes més preuats i reconeguts del municipi: l’Oli d’Oliva Verge Extra i la Pedra Natural. A aquestes dos també s’hi suma la Pedra Seca, reconeguda recentment Patrimoni Mundial per la UNESCO.
La Fira també ens serveix per mostrar altres aspectes interessants de Vinaixa, amb exposicions diverses, tallers i rutes sobre la història de la localitat. Animeu-vos a participar dels actes culturals i a gaudir de les parades i l’esmorzar popular!

La cooperativa també organitza una degustació d’oli i un esmorzar, i l’Ajuntament, un dinar popular. A més, exposició de vehicles antics.
 

Font: https://www.lleida.com/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...