Fira de l’Oliva a Terrassa
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Espai
Barri de Ca n'Anglada
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de l’Oliva a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

      Barri de Ca n'Anglada

  02/04/2022 a 02/04/2022  


El dissabte 2 d’abril de 2022 de 10 h a 21 h a la Plaça de Ca n’Anglada de Terrassa, l’Associació de Comerciants El Tomb de Ca n’Anglada, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, organitza la setena edició de la Fira de l’Oliva.

Hi podràs trobar un mercat de parades de venda d’oli, olives, productes derivats i alimentació artesana, així com parades de comerç de barri i d’entitats culturals. També hi haurà gastronomia, tallers infantils, concerts i la Ruta de la Tapa a sis bars i restaurants del barri de Ca n’Anglada fins el 3 d’abril.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira de l'Oliva a Terrassa



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.