Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet
Data inici
08/06/2024
Data final
09/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Sant Guim de Freixenet
Codi Postal
25270
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Sant Guim de Freixenet

Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet

   Sant Guim de Freixenet / Segarra / Lleida

 08/06/2024 - 09/06/2024 


Sant Guim de Freixenet, a la comarca de La Segarra, ens ha preparat una nova edició de la seva coneguda Fira de l’Ou, que data de l’any 1996. El gran nombre de granges de gallines del tipus ponedores, ha donat nom a aquesta fira, i fa que Sant Guim, sigui una de les poblacions catalanes amb més producció d’ous.

Tot un món gira al voltant d’aquest esdeveniment, venda de diversos productes, artesania i alimentació provinent de diferents llocs, tallers amb l’ou com a protagonista, esmorzars, activitats per totes les edats, cultura popular i tradicional catalana, etc. Moltes i variades activitats en aquest bonic municipi.

Fira dedicada a productes derivats de l’ou i artesanals de la comarca de la Segarra. El nom de la fira és degut al fet que en aquesta localitat hi ha un gran nombre de granges de gallines ponedores, cosa que converteix Sant Guim en una de les màximes poblacions productores d’ous de tot Catalunya.

Consulta aquí la web oficial de Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 5 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 6 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 6 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 7

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Ou 2024 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 2023 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 2023 Fira De L'ou A Sant Guim De Freixenet 2018Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.