Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Lleida
Comarca
Segarra
Municipi
Sant Guim de Freixenet
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet

   Sant Guim de Freixenet / Segarra / Lleida

  11/06/2022 a 12/06/2022  


Sant Guim de Freixenet, ens ha preparat una nova edició de la seva coneguda Fira de l’Ou, que data de l’any 1996. El gran nombre de granges de gallines del tipus ponedores, ha donat nom a aquesta fira, i fa que Sant Guim, sigui una de les poblacions catalanes amb més producció d’ous.

Tot un món gira al voltant d’aquest esdeveniment, venda de diversos productes, artesania i alimentació provinent de diferents llocs, tallers amb l’ou com a protagonista, esmorzars, activitats per totes les edats, cultura popular i tradicional catalana, etc. Moltes i variades activitats en aquest bonic municipi.

Fira dedicada a productes derivats de l’ou i artesanals de la comarca de la Segarra. El nom de la fira és degut al fet que en aquesta localitat hi ha un gran nombre de granges de gallines ponedores, cosa que converteix Sant Guim en una de les màximes poblacions productores d’ous de tot Catalunya.

Consulteu el programa en les imatges.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

fira de l´ouServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.