Fira de Maig a Berga
Data inici
04/05/2024
Data final
05/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Catalunya Central
Comarca
Berguedà
Municipi
Berga
Espai
Passeig de la Indústria
Codi Postal
08600
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Berga

Fira de Maig a Berga

   Berga / Berguedà / Catalunya Central

       Passeig de la Indústria

 04/05/2024 - 05/05/2024 


Berga celebrarà la Fira de Maig apostant per la promoció de l’economia local i els productes de proximitat.

La Fira de Maig a Berga del és una mostra multisectorial profundament arrelada a la nostra ciutat, que busca destacar la potencialitat i la riquesa cultural i social tant de Berga com del Berguedà en conjunt. Aquest esdeveniment serveix com a exhibició de la diversitat d’entitats i associacions locals, reflectint la seva gran varietat i riquesa.

Dins de l’àmbit del lleure, la fira ofereix una àmplia gamma d’activitats, com ara les tradicionals exhibicions gimnàstiques dels diversos centres esportius de la ciutat, espectacles de dansa, un circuit de bicicletes elèctriques perquè els visitants les puguin provar, una exhibició de patinatge en línia, un circuit de poni per als més petits i una mostra de cotxes poc convencionals.

Però la fira també té un component comercial i empresarial significatiu. Pretén ser un aparador per a les empreses de la comarca, destacant especialment les seves capacitats d’ocupació. Aquest any, s’inicia un camí per fer més atractiva la participació del teixit empresarial local, amb la perspectiva de fomentar el creixement econòmic en els propers anys.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Maig A Berga Foto 4 Fira De Maig A Berga Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Maig A Berga Cartell 2024 Fira De Maig A Berga Cartell 2023 Fira De Maig A Berga Cartell 2022Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.