Fira de Nadal a Molins de Rei
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Molins de Rei

Fira de Nadal a Molins de Rei

   Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

  13/12/2019 a 15/12/2019  


La Fira de Nadal de Molins de Rei tindrà lloc a la Plaça de la Creu, carrer Major i carrer de Rafael Casanova i davant de les botigues participants.

Com cada any l’Ajuntament de Molins de Rei i la Unió de Botiguers del Botmol organitza la Fira de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç de la nostre vila i a la vegada poder contribuir un cop més en una causa solidària.

A la Fira podreu passejar amb les llums, els guarniments i la música de Nadal, tot trobant des dels productes més tradicionals de les festes nadalenques: arbres i plantes de Nadal, figures de pessebre, guarniments nadalencs … fins a un ventall d’idees per fer regals als teus més pròxims per aquests Nadals.

A més a més podreu ajudar a sumar-vos a una bona causa, doncs al llarg de la Fira la Creu Roja recollirà joguines per als infants més necessitats.

Horari de la Fira: divendres i dissabte, de 10 h a 20.30 hores i diumenge, de 10 a 14 hores.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...