Fira de Nadal a Molins de Rei
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Molins de Rei
Espai
Plaça de l’Església
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Molins de Rei

   Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

      Plaça de l’Església

  16/12/2022 a 18/12/2022  


Com cada any l’Ajuntament de Molins de Rei i la Unió de Botiguers del Botmol organitza la Fira de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç de la nostre vila. La Fira de Nadal tindrà lloc del 16 al 18 de desembre: el divendres i el dissabte, de 10 a 20 h i el diumenge, de 10 a 14 h.

A la Fira podreu passejar amb les llums, els guarniments i la música de Nadal, tot trobant des dels productes més tradicionals de les festes nadalenques: arbres i plantes de Nadal, figures de pessebre, guarniments nadalencs … fins a un ventall d’idees per fer regals als teus més pròxims per aquests Nadals.

A més a més podreu ajudar a sumar-vos a una bona causa, doncs al llarg de la Fira la Creu Roja recollirà joguines per als infants més necessitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.