Fira de Nadal a Santa Susanna
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Santa Susanna
Espai
Plaça de Catalunya
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Santa Susanna

   Santa Susanna / Barcelonès / Barcelona

      Plaça de Catalunya

  10/12/2022 a 10/12/2022  


La Fira de Nadal de Santa Susanna proposa a les famílies activitats tan diverses com fer cagar un tió gegant, muntar en un trenet infantil o participar en una quina de Nadal.

Després de passejar entre parades de figuretes de pessebre i guarniments nadalencs, instal·lades a la plaça Catalunya, segur que teniu gana.

A la fira han pensat en tot i se celebra una escudellada popular per entrar en calor i actuacions musicals. Per als més petits també hi ha activitats infantils com jocs i tallers de Nadal.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.