Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Vicenç dels Horts
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts

   Sant Vicenç dels Horts / Baix Llobregat / Barcelona


Al bell mig del Baix Llobregat, el poble mil·lenari de Sant Vicenç dels Horts acull, del 14 al 16 de desembre, una Fira de Nadal amb una àmplia gamma d’activitats a la plaça de la Vila Vella: cantades de corals, espectacles d’animació, demostracions de cuina, un tió gegant i més.

Durant els tres dies de la fira, els botiguers de Sant Vicenç surten al carrer per oferir els seus millors productes amb un toc nadalenc. Paral·lelament als estands, el divendres 14 hi ha dues actuacions de les corals del poble i un espectacle d’animació infantil.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.