Fira de Nadal a Vallirana
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Vallirana

Fira de Nadal a Vallirana

   Vallirana / Baix Llobregat / Barcelona

  30/11/2019 a 01/12/2019  


Aquest any la Fira de Nadal de Vallirana avança la celebració en comparació a altres anys i s’escaurà el primer cap de setmana de desembre, els dies 1 i 2, a l’escenari habitual de la rambla de la Sobirania. Així, aquest 2018, el Nadal arriba abans a Vallirana.

Durant la fira hi haurà diverses parades per comprar regals per al Tió, adornaments, xocolata, cava, torrons i polvorons, pessebres…; un petit corral de vaques i un galliner per als més menuts, una mostra dels oficis del pessebre català com el forner, el fuster o el ceramista; l’opció de fer-se una torrada de pa amb oli al voltant de la foguera; o jocs tradicionals com el joc de la granota, el billar holandès i el neuler.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...