Fira de Primavera, a Navàs
Data inici
30/04/2022
Data final
01/05/2022
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Navàs
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Primavera, a Navàs

   Navàs / Bages / Barcelona

 30/04/2022 - 01/05/2022 


Hi ha preparada una programació farcida d’activitats i espectacles infantils, juvenils i per al públic adult per a dinamitzar tot el cap de setmana, i es destinarà l’1 de maig a fer una fira amb estands i parades durant tot el dia, especialment dissenyada per a promocionar les empreses i les entitats de Navàs.

El dissabte de Fira comença amb una activitat d’orientació en família, amb sortides esglaonades a partir de les 9h des del Centre Enoturídtic, que tindrà les portes obertes durant tot el cap de setmana de Fira i on podreu gaudir de l’exposició “Quan les cases feien olor de vi”. Engegarem el diumenge 1 de maig a les 9h amb una exposició de cartells de Fira de Primavera des de l’any 1967 i el mercat de les oportunitats, on trobareu navassencs i navassenques que volen promocionar i donar a conèixer les empreses, entitats, institucions i establiments del poble.

Acabarem un cap de setmana ple d’activitats amb el concert estrella de Joan Miquel Oliver, que es farà a les 19h al Passeig. Cal mencionar també la campanya comercial “Somnis”. Si feu una compra als comerços adherits entre el 19 d’abril i el 7 de maig, podeu participar al sorteig de 33 xecs regal valorats en 100 euros cadascun.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.