Fira de productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i  l’ovella aranesa
Data inici
25/05/2024
Data final
26/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Pallars Sobirà
Municipi
Esterri de Cardós
Codi Postal
25571
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de la Vall de Cardós

Fira de productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’ovella aranesa

   Esterri de Cardós / Pallars Sobirà / Alt Pirineu

 25/05/2024 - 26/05/2024 


La Fira de productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’ovella aranesa que es celebra a Esterri de Caldós, a la comarca del Pallars sobirà, va néixer amb l’objectiu principal de dinamitzar el sector artesà local dels municipis que compren el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i, des de fa un parell d’edicions, també els artesans del Parc Natural Regional dels Pyrénées Ariégeoises.

Igualment la Fira vol donar a conèixer la raça d’ovella aranesa, aquesta raça està molt estesa a tot el municipi, és una raça autòctona catalana molt ben adaptada a les condicions de muntanya. Mostra d´ovella aranesa, parades de productes del Parc Natural, concurs de xolla i més activitats per gaudir en familia.

L’excepcionalitat de la natura del municipi de Vall de Cardós fa que sigui un lloc obligatori per als amants de la natura i els excursionistes que volen viure un espectacle natural. Des del fons de vall per on discorre la Noguera de Cardós fins als estanys glacials de la capçalera de la vall d’Estaon, l’autenticitat del Pirineu se sent pels racons de tots els pobles, bordes i muntanyes, que formen part del parc natural de l’Alt Pirineu.

Consulta aquí la web oficial de Fira de productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’ovella aranesa.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira De Productors Del Parc Natural De L'alt Pirineu 4 (1) Fira De Productors Del Parc Natural De L'alt Pirineu 3 (1) Fira De Productors Del Parc Natural De L'alt Pirineu 2 (1) Fira De Productors Del Parc Natural De L'alt Pirineu (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.