Fira de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Sant Feliu de Pallerols
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols

   Sant Feliu de Pallerols / Osona / Barcelona

  18/12/2022 a 18/12/2022  


Actualment es celebra sempre el diumenge després del 13 de desembre. Ara ha esdevingut un mercat de productes tradicionals i artesans. Com a actes destacats i que ja han esdevingut tradicionals: la pedalada popular en BTT , el tast gastronòmic de productes i plats de la Vall d’Hostoles elaborats per restaurants i fondes de la vila de Sant Feliu i comarca, exposicions de pintura d’artistes locals, exposió de pessebres, activitats infantils, socials i lúdiques, etc. Coincideix cada any amb la Marató de TV3 i alguns dels actes que hem esmentat hi col·laboren.

(Font:AjPratsdeLluçanés)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.