Fira de Santa Llúcia a Esparreguera
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Esparreguera
Espai
Carrer dels Arbres i Plaça de la Pagesia
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia a Esparreguera

   Esparreguera / Baix Llobregat / Barcelona

      Carrer dels Arbres i Plaça de la Pagesia

  17/12/2022 a 17/12/2022  


De 10 a 20h. Viu la Nadalenca Fira de Santa Llúcia! De 10 del matí a 9 del vespre, Fira de Santa Llúcia al carrer dels Arbres amb moltes parades de venda de productes nadalencs. Prepara l’arribada del Nadal i les seves celebracions!
Parades de productes nadalencs. No deixis de visitar-la i troba tot el que necessites per a viure el teu Nadal i també els regals més especials. Gaudeix també de les atraccions infantils manuals de fusta

Dissabte: 10 a 14 i de 17 a 20 h.
Diumenge: de 10 a 14 h.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.