Fira de Sta Llúcia a Sallent
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sallent
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sta Llúcia a Sallent

   Sallent / Bages / Barcelona

  18/12/2022 a 18/12/2022  


La Fira de Santa Llúcia de Sallent, organitzada per l’Agrupament Roques Albes des de l’any 1987, és una fira d’artesania que compte amb un fort arrelament. Es celebra un dels diumenges més propers a la festivitat de Santa Llúcia. Aquest esdeveniment omple la vila d’un ambient càlid i festiu, i esdevé el preludi perfecte i punt de partida de les festes nadalenques.

El cor de la festa aquest any serà al Passeig 1 d’Octubre (antic Passeig Biblioteca), on es concentra la fira, que compta amb una variada presència de paradistes amb un pes específic i important de l’artesania, que any rere any es potencia cada vegada més. L’oferta d’artesania és àmplia i variada, des dels típic productes nadalencs fins a les més originals creacions artísitques i els regals més especials i personals, sense oblidar els produvtes alimentaris. Tanmateix també es poden trobar mostres d’entitats i de comerços locals.

Paral•lelament, s’organitzen actes culturals per totes les edats que animen la jornada i converteixen la fira en una veritable festa. Animació infantil, xocolatada amb rom cremat a la tarda, concerts, mostra de balls tradicionals, gegants… són només algunes de les activitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de Cartells

ira-Santa-Llúcia-SallentServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.