Fira de Tardor i Festa del Flabiol a Arbúcies
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Arbúcies
Espai
Parc Natural del Montseny
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Tardor i Festa del Flabiol a Arbúcies

   Arbúcies / Selva / Girona

      Parc Natural del Montseny

  05/11/2022 a 06/11/2022  


La Festa del Flabiol és única en el seu gènere a Catalunya i representa la recuperació d’un dels instruments emblemàtics i populars catalans, amb tallers de construcció de flabiols, balls i concerts. La Festa del Flabiol té dues vessants importants: la musical i la formativa, i és per això que combina els apreciats i populars concerts als carrers amb tallers i xerrades sobre aquest i d’altres instruments similars. La Fira de Tardor es centra en viure la gastronomia, el patrimoni, la natura, la música, els bolets, les castanyes, les pomes i l’artesania.

(Font: Ajuntament d’Arbúcies)

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.