Fira del Bestiar de la Vall de Ribes
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Catalunya Nord
Comarca
Ripollès
Municipi
Ribes de Freser
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Bestiar de la Vall de Ribes

   Ribes de Freser / Ripollès / Catalunya Nord

  05/10/2019 a 05/10/2019  


La Fira del Bestiar es celebra juntament amb la Fira de la vaca bruna dels Pirineus, on s’hi apleguen ramaderies del Ripollès i altres comarques veïnes, per exposar i vendre el seu bestiar. El motiu pel qual es promociona i es continua amb aquesta trobada ramadera és per què es tracta d’una Fira de bestiar d’actitud càrnia, de les més important de Catalunya, tant en número de participants com amb el número de bestiar exposat on la bruna dels Pirineus és present gairebé en el 80% de les parades de demostració i venda. També per què s’aconsegueix reunir professionals del sector ramader, tractants i tot tipus de gent, que cada cop més, busca productes de qualitat, fet que permet que es tracti d’un certamen anualment més conegut i visitat per gent d’arreu. Ja fa unes edicions que aquesta fira s’acompanya d’una petita mostra artesana i d’alguna activitat de dinamització per tal de fer-la una mica més atractiva i turística per tots aquells visitants de la zona durant el cap de setmana.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.