Fira del Bolet a Llagostera
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Llagostera
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Bolet a Llagostera

   Llagostera / Gironès / Girona

  12/10/2022 a 12/10/2022  


Llagostera celebra la Fira del Bolet de LLagostera amb un seguit d‘activitats que s‘allarguen durant tot el dia al casc antic del municipi. Hi podeu trobar un mercat tradicional, concursos de caça de bolets, xerrades, conferències, exposicions, lliurament de premis…

La fira del bolet és una fira que des del 2003 se celebra al nucli antic de Llagostera cada 12 d’octubre i recull la llarga tradició boletaire entre els massissos de les Gavarres i l’Ardenya. L’element central és un mercat ambientat a principis de segle XX amb activitats, demostracions d’oficis exposicions i tast de productes relacionats amb els bolets.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.