Fira del Bolet i del Boletaire a La Pobla de Lillet
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Barcelona
Comarca
Berguedà
Municipi
La Pobla de Lillet
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Bolet i del Boletaire a La Pobla de Lillet

   La Pobla de Lillet / Berguedà / Barcelona

  24/09/2022 a 25/09/2022  


Pels carrers de la Pobla de Lillet es respirarà olor de bolets amb motiu d’una nova edició de la Fira del Bolet i del Boletaire. Al llarg del cap de setmana hi haurà un reguitzell d’activitats, tant per a la mainada com per als adults, encapçalades pel Mercat del Bolet, on es podran veure i comprar tot tipus de bolets. També es podrà veure una mostra de diversos exemplars curiosos de bolets i conèixer-ne les característiques a l’exposició micològica; a més, es podran tastar diversos platets.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.