Fira del Caçador a Tàrrega
Període
Tardor
Temàtica
Professional
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Tàrrega
Espai
Càmping Municipal - Espai Felip Robinat i Felip
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Caçador a Tàrrega

   Tàrrega / Urgell / Lleida

      Càmping Municipal - Espai Felip Robinat i Felip

  25/09/2022 a 25/09/2022  


La Fira del Caçador ja s’ha consolidat a Tàrrega com una de les més populars del municipi. Es tracta d’un certamen lúdic-esportiu que vol apropar a tots al món de la caça i la natura a través d’activitats diverses, com un concurs de cant d’ocells, competicions de tir amb arc i de carrabina i exposició de gossos de caça. Al recinte es reuneixen un centenar d’expositors que ofereixen una gran diversitat d’articles de caça, com ara roba, estris, vehicles, alimentació i complements, però també s’organitzen altres activitats dedicades al món animal. Per exemple, podem trobar concursos canins, tant de bellesa com d’obediència i agilitat; espectacles eqüestres, o demostracions de falconeria, entre d’altres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.