Fira del Cargol a Sentmenat
Data inici
06/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sentmenat
Espai
Pavelló Primer de Maig
Codi Postal
08181
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sentmenat

Fira del Cargol a Sentmenat

   Sentmenat / Vallès Occidental / Barcelona

       Pavelló Primer de Maig

 06/04/2024 - 07/04/2024 


Comerços i indústries del municipi muntaran els seus estands, i es faran diverses activitats lúdiques i culturals, amb la col·laboració d’entitats del poble.
Inflables pels més petits al pavelló, del ball a plaça, a més d’un taller de pintura de cargols amb premi. També està prevista una bicicletada, una batucada, una xocolatada, rom cremat, carreres de cargols i un tast de cava a la parada de Can Miquel.

Vine a Descobrir la Fira del Cargol a Sentmenat

Què és? La Fira del Cargol a Sentmenat és una fira anual multisectorial que posa en relleu la riquesa gastronòmica i comercial local. Aquest esdeveniment ofereix una oportunitat exclusiva per conèixer els productors i comerços de proximitat, així com per degustar el producte local tot gaudint de diverses activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia Sentmenatenca.

Quan? La fira tindrà lloc durant el dissabte 6 i el diumenge 7 d’Abril. La inauguració i obertura de la Fira serà el dissabte dia 6 a les 17:00 hores.

On? La Fira del Cargol se celebrarà a Sentmenat, al recinte del Pavelló Primer de Maig, al centre d’un municipi ric en tradició i autenticitat, situat en un entorn natural privilegiat.

Què Podràs Trobar?

Parades Gastronòmiques: Una àmplia gamma de productes culinaris, incloent-hi especialitats locals com els cargols, que reflecteixen la tradició culinària de la població.

Comerç Local: Expositors de diversos sectors, des de l’alimentació i l’artesania fins als serveis, oferint productes i serveis de proximitat.

Espai de Degustació: Una zona equipada amb comoditats per tenir l’oportunitat de tastar diferents plats de cargols així com d’altres aliments elaborats i preparats per els nostres productors locals.

Activitats Familiars: Espai dedicat a les famílies amb activitats adaptades a diferents edats i comoditats per als familiars.

Per què assistir? La Fira del Cargol a Sentmenat és una oportunitat excepcional per descobrir i donar suport els productors i el comerç de proximitat, mentre gaudeixes d’una experiència única immersa en la cultura i la gastronomia de la població.

Us convidem cordialment a unir-vos a nosaltres i a participar en aquest esdeveniment que celebra l’autenticitat i la riquesa de Sentmenat.

Consulta aquí la web oficial de Fira del Cargol a Sentmenat.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.5]

  Galeria d'imatges

Fira Del Cargol A Sentmenat Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Cargol Sentmenat 2024 Fira Del Cargol A Sentmenat Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.