Fira del Col.leccionisme a Llívia
Període
Estiu
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Catalunya Nord
Comarca
Cerdanya
Municipi
Llívia
Espai
Poliesportiu Fòrum
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Col.leccionisme a Llívia

   Llívia / Cerdanya / Catalunya Nord

      Poliesportiu Fòrum

  20/08/2020 a 23/08/2020  


Una singular mostres de figures de Playmobil, amb espectaculars diorames, representant diverses escenes de diferent índole, recreant grans batalles, escenes de diverses maneres de vida d’altres èpoques i un emotiu homenatge als nous herois, com són els sanitaris, bombers, exèrcit i forces de l’ordre. Així mateix, per als col·leccionistes, tindrem ocasió de comprar figures inèdites de Playmobil, en les diferents parades de venda. En aquestes parades, es durà a terme, tant la venda de figures antigues, costumizadas i originals, com les últimes novetats.

Completant la mostra, disposarem d’una important representació d’artesans de diverses disciplines, sector de gastronomia, així com un divertit parc infantil, amb tobogans, jocs d’habilitat, tallers i ludoteca.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.