Fira del Col.leccionisme a Llívia
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Clics i Joguines
Com arribar a la Fira

Fira del Col.leccionisme a Llívia

Llívia / Cerdanya / Catalunya Nord

20/08/2020 > 23/08/2020

Poliesportiu Fòrum

Una singular mostres de figures de Playmobil, amb espectaculars diorames, representant diverses escenes de diferent índole, recreant grans batalles, escenes de diverses maneres de vida d’altres èpoques i un emotiu homenatge als nous herois, com són els sanitaris, bombers, exèrcit i forces de l’ordre. Així mateix, per als col·leccionistes, tindrem ocasió de comprar figures inèdites de Playmobil, en les diferents parades de venda. En aquestes parades, es durà a terme, tant la venda de figures antigues, costumizadas i originals, com les últimes novetats.

Completant la mostra, disposarem d’una important representació d’artesans de diverses disciplines, sector de gastronomia, així com un divertit parc infantil, amb tobogans, jocs d’habilitat, tallers i ludoteca.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...