Fira del Fajol a Batet de la Serra
Data inici
11/02/2024
Data final
11/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Olot
Codi Postal
17812
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Olot

Fira del Fajol a Batet de la Serra

   Olot / Garrotxa / Girona

 11/02/2024 - 11/02/2024 


La Fira del Fajol a Batet de la Serra és una celebració anual que destaca la riquesa i la tradició dels productes locals i artesans. Aquesta fira ofereix als visitants una oportunitat única de descobrir i gaudir dels productes de la zona, amb èmfasi especial en els fajols.

El fajol, que pot ser conreat en aquesta regió, ocupa un lloc central en aquest esdeveniment. Els visitants poden explorar diverses varietats de fajols, tant per comprar com per degustar. La fira destaca la qualitat i la autenticitat d’aquest producte local, mostrant la destresa dels productors i artesans.

En general, el valor nutricional del fajol és considerablement superior al dels cereals. Els hidrats de carboni són el seu component principal, però també conté proteïna i diferents minerals i antioxidants.

   Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira Del Fajol Fira Fajol Batet De La Serra

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Fajol Batet De La SerraInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.