Fira del Formatge a Lladó
Període
Estiu
Temàtica
Formatges
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Lladó
Espai
Plaça Major
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Formatge a Lladó

   Lladó / Alt Empordà / Girona

      Plaça Major

  18/09/2022 a 18/09/2022  


La Fira en els seus inicis va dedicar tots el esforços en reunir la major quantitat de formatgers artesans de Catalunya amb la finalitat de que hi hagués una gran representació dels formatges que es produeixen al nostre país. Paral.lelament la fira ofereix un espai on poden gaudir tant grans com petits, amb una gran diversitat d’espectacles lúdics i culturals.
La fira vol oferir als seus visitants un autèntic dia de festa.
Després de passejar entre les diferents parades i degustar els seus formatges trobareu activitats gratuïtes per a totes les edats: titelles, pallassos, circ, màgia, jocs al carrer, dansa, música en viu, maridatges, exposicions…


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.