Fira del Vent a El Pla de Santa Maria
Data inici
14/10/2023
Data final
15/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
El Pla de Santa Maria
Espai
Recinte ferial ( antiga colònia tèxtil)
Codi Postal
43810
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament del Pla de Santa Maria

Fira del Vent a El Pla de Santa Maria

   El Pla de Santa Maria / Alt Camp / Camp de Tarragona

       Recinte ferial ( antiga colònia tèxtil)

 14/10/2023 - 15/10/2023 


Es tracta d’una de les Fires Multisectorials més importants. Esdevé una Fira molt visitada amb més de 150 expositors i més de 800 participants, ubicada en un recinte firal de 10.000 metres quadrats, exposició de 2.500 metres quadrats i camp de vol de 15.000 metres quadrats. Sempre es fa el tercer cap de setmana d’octubre.

Inclou activitats com la Fira dels Esports de l’Aire (amb ultralleugers, paramotors, carros a vela, blokart, estels, aeromodelisme, modelisme naval…), Passarel·la de Moda, Mostra Ramadera (amb mostra i difusió de productes agroalimentaris i artesanals de proximitat i qualitat), Fira de Vehicles d’Ocasió, Concurs i exposicions de Fotografia, Exposició de Pintura, Centre d’Interpretació del Tèxtil, Museu Agrícola, Exhibició d’Avions Històrics, Baptisme de l’aire, Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava, Trobada de camions tunejats, Trobada Gegantera i de Capgrossos, Mostra d’Entitats Oficials, Culturals i Esportives, Conferències i Mostres culturals, Sopar i Ball de la Fira, Sopar i Nit Jove, Trobada de Modelistes Navals, Concentració de Cotxes Clàssics Històrics, Mercat del recanvi de cotxes clàssics, Esmorzar Ramader, Concurs de pesca, Teatre infantil, Baixada de Trastos, Atraccions de Fira…

El Començament d’una Tradició: La Fira del Vent

La Fira del Vent a El Pla de Santa Maria ha esdevingut un esdeveniment emblemàtic que captiva l’esperit de la nostra comunitat any rere any. Aquesta celebració enalteix la bellesa del vent, la cultura local i la tradició, oferint als visitants una experiència inoblidable.

L’Història de la Fira del Vent

Des dels seus humils inicis, la Fira del Vent ha crescut fins a convertir-se en una celebració de renom internacional. Fundada el 1995, aquesta fira ha evolucionat al llarg del temps, mantinguent al seu nucli la passió pel vent i la cultura local.

El Programa d’Activitats

La Fira del Vent 2023 oferirà una àmplia gamma d’activitats per a totes les edats i gustos. Amb un programa ric i variat, l’esdeveniment captivarà a tothom, des de les famílies fins als amants de l’art i la cultura.

Consulta aquí la web oficial de Fira del Vent a El Pla de Santa Maria.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.