Fira del Vent a El Pla de Santa Maria
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Alt Camp
Municipi
El Pla de Santa Maria
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Vent a El Pla de Santa Maria

   El Pla de Santa Maria / Alt Camp / Camp de Tarragona

  15/10/2022 a 16/10/2022  


Es tracta d’una de les Fires Multisectorials més importants. Esdevé una Fira molt visitada amb més de 150 expositors i més de 800 participants, ubicada en un recinte firal de 10.000 metres quadrats, exposició de 2.500 metres quadrats i camp de vol de 15.000 metres quadrats. Sempre es fa el tercer cap de setmana d’octubre.

Inclou activitats com la Fira dels Esports de l’Aire (amb ultralleugers, paramotors, carros a vela, blokart, estels, aeromodelisme, modelisme naval…), Passarel·la de Moda, Mostra Ramadera (amb mostra i difusió de productes agroalimentaris i artesanals de proximitat i qualitat), Fira de Vehicles d’Ocasió, Concurs i exposicions de Fotografia, Exposició de Pintura, Centre d’Interpretació del Tèxtil, Museu Agrícola, Exhibició d’Avions Històrics, Baptisme de l’aire, Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava, Trobada de camions tunejats, Trobada Gegantera i de Capgrossos, Mostra d’Entitats Oficials, Culturals i Esportives, Conferències i Mostres culturals, Sopar i Ball de la Fira, Sopar i Nit Jove, Trobada de Modelistes Navals, Concentració de Cotxes Clàssics Històrics, Mercat del recanvi de cotxes clàssics, Esmorzar Ramader, Concurs de pesca, Teatre infantil, Baixada de Trastos, Atraccions de Fira…


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.