Fira dels Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada
Període
Tardor
Temàtica
Històrica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Joan de Vilatorrada
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira dels Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada

   Sant Joan de Vilatorrada / Bages / Barcelona

  21/10/2022 a 23/10/2022  


Viatja en el temps i retrocedeix fins a principis del segle XX. Acosta’t a Sant Joan de Vilatorrada per conèixer com es vivia fa 100 anys. Descobriràs que el poble era una potència tèxtil i que la vida girava entorn del riu Cardener. La Fira dels Embarrats ret homenatge a un poble que fa un segle vivia completament dels productes que confeccionaven els telers de les fàbriques. Actuacions de carrer i menús gastronòmics et transportaran a l’antiga vila de llavors en un obrir i tancar d’ulls.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.