Fira dels Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada
Data inici
20/10/2023
Data final
22/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Històrica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Joan de Vilatorrada
Codi Postal
08250
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Fira dels Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada

   Sant Joan de Vilatorrada / Bages / Barcelona

 20/10/2023 - 22/10/2023 


La Fira Embarrats a Sant Joan: Un Retrocés a l’Època Tèxtil del Segle XX

Cada últim cap de setmana d’octubre, Sant Joan commemora la seva història tèxtil i la vida a les ribes del riu Cardener a principis del segle XX a través de la Fira Embarrats. Aquesta celebració és un viatge en el temps que ens transporta a una època passada plena d’història i cultura. El dissabte al vespre, els visitants poden gaudir de visites guiades teatralitzades a les antigues fàbriques tèxtils, oferint una perspectiva única d’aquella època.

El diumenge és el dia central de la fira, que es desenvolupa als carrers del poble. Aquest esdeveniment no seria possible sense l’organització de l’Ajuntament i la col·laboració activa de les entitats locals. El comerç també ocupa un lloc destacat durant aquesta jornada, amb estands que capturen l’essència de l’època.

La Fira Embarrats és una oportunitat de connectar amb el passat i apreciar com Sant Joan ha evolucionat al llarg dels anys, tot recordant i celebrant la seva rica herència tèxtil i la vida a les ribes del riu Cardener a principis del segle XX.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.