Fira d’intercanvi de plantes a Sant Cugat del Vallès
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Cugat del Vallès
Espai
Plaça de l'estació de la Floresta
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’intercanvi de plantes a Sant Cugat del Vallès

   Sant Cugat del Vallès / Vallès Occidental / Barcelona

      Plaça de l'estació de la Floresta

  24/04/2022 a 24/04/2022  


Com sempre podreu intercanviar, regalar i compartir tota mena de plantes i flors pel jardí o d’interior, plantes hortícoles, medicinals o aromàtiques, com també material de jardí.

Podeu portar: plantes, esqueixos, llavors, bulbs, llibres, revistes, testos, etc. Hi ha qui porta coses i no s’endú res i qui no porta res i se’n va amb alguna cosa. També és un lloc d’intercanvi d’idees sobre les plantes i els jardins ecològics amb l’assessorament d’experts.

No es faran ni tallers ni xerrades per evitar aglomeracions. Totes les recomanacions de seguretat seran rigorosament respectades per part de l’organització.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.