Fira d´Oficis Artesans a Sant Miquel de Fluvià
Data inici
02/06/2024
Data final
02/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Sant Miquel de Fluvià
Codi Postal
17475
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d´Oficis Artesans a Sant Miquel de Fluvià

   Sant Miquel de Fluvià / Alt Empordà / Girona

 02/06/2024 - 02/06/2024 


La Fira d’Oficis Artesans a Sant Miquel de Fluvià és una celebració anual que destaca l’artesania tradicional i la riquesa cultural de la comarca de l’Alt Empordà. Aquest esdeveniment, que atrau visitants de tota la regió, ofereix una oportunitat única per conèixer de prop com es treballaven alguns dels oficis més representatius de l’entorn rural.

Durant la fira, el visitant pot gaudir de demostracions en viu de diversos oficis artesans, com ara el cabassaire, la teixidora, el forjador de ferro, el bufador de vidre, la joiera artesana, l’artesà d’instruments, el canyissaire, el terrissaire, l’espardenyer, l’esclopaire, el toneler, el matalasser, el picapedrer, o l’esquilador d’ovelles. Cadascun d’aquests mestres artesans mostra les tècniques tradicionals que han estat transmeses de generació en generació, oferint als visitants una experiència educativa i cultural enriquidora.

A més de les demostracions d’oficis, la fira compta amb un mercat d’artesania on es poden adquirir productes elaborats a mà, des de ceràmica i joies fins a tèxtils i decoracions per a la llar. Aquest mercat no només és una oportunitat per comprar productes únics i de qualitat, sinó també per donar suport als artesans locals i preservar les tradicions artesanals de la regió.

La fira també ofereix una varietat d’activitats per a tota la família, incloent-hi tallers participatius, espectacles de música i dansa tradicionals, i activitats infantils. Els més petits poden gaudir de jocs tradicionals i activitats creatives que els permeten aprendre sobre els oficis artesans d’una manera divertida i interactiva.

Amb la seva rica programació d’activitats i la seva ubicació encantadora a Sant Miquel de Fluvià, la Fira d’Oficis Artesans és una cita imprescindible per a tots aquells que vulguin submergir-se en la cultura i les tradicions de l’Alt Empordà. Aquest esdeveniment no només celebra l’artesania, sinó que també reforça els llaços comunitaris i fomenta l’apreciació pel patrimoni cultural de la comarca.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira D´oficis Artesans A Sant Miquel De Fluvià 4 Fira D´oficis Artesans A Sant Miquel De Fluvià 3 Fira D´oficis Artesans A Sant Miquel De Fluvià 2

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D´oficis Artesans A Sant Miquel De FluviàInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.